Αρχική Σελίδα

Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd.

Κίνα Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Γεια, Ενδιαφέρομαι για τσιμενταρισμένο το βολφράμιο καρβίδιο ανεφοδιασμού cOem προϊόντων σας που χρησιμοποιείται για το τέμνον εργαλείο, θα ήθελα λίγο περισσότερες λεπτομέρειες. Κοιτάζω προς τα εμπρός για την απάντησή σας.

—— Kelvin Joe

Γειά σου, Είμαστε βασισμένοι στον Καναδά. Η επιχείρησή μας ενδιαφέρεται για τη διαταγή των τρισδιάστατων ακροφυσίων εκτυπωτών καρβιδίου YG6 βολφραμίου. Είναι τα προσαρμοσμένα ακροφύσια διαθέσιμα εάν τα σχέδια παρέχονται; Προσφέρετε την προσαρμοσμένη συσκευασία;

—— Derek

Είμαι Online Chat Now

Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd.
Εργοστάσιο Γραφείο Εργοστάσιο Εργοστάσιο Εργοστάσιο Γραφείο Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HGalloytool
Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100
Ετήσιες πωλήσεις : $1.8 million-$2 million
Ιδρύθηκε Έτος : 1980
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Επισκόπηση επιχείρησης:   

  Η Co. καρβιδίου βολφραμίου HGtool Zhuzhou, ΕΠΕ είναι Co. εργαλείων καρβιδίου Zhuzhou Changjiang ομάδας ZCC, ΕΠΕ κέντρο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ιδρυμένος το 1980. Ο στόχος επιχείρησής μας να βελτιώσουμε την ποιότητα του προϊόντος. Συγχρόνως, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της αγοράς γρήγορα και σφυρηλατώντας μια ισχυρή τσιμενταρισμένη επιχείρηση εργαλείων καρβιδίου με το επιχειρηματικό πνεύμα «της συνέχισης μιας τέλειας κυριότητας και της επίτευξης της επιτυχίας με την ειλικρίνεια». Παράγουμε κυρίως τη λεπίδα συγκόλλησης καρβιδίου βολφραμίου, το τρίξιμο/το σβόλο, τις σύνθετες ράβδους συγκόλλησης, τις λουρίδες, το πιάτο, το δόντι σφαιρών, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες για τα μεταβλητά ένθετα καρβιδίου και τα μέρη ένδυσης καρβιδίου βολφραμίου.

 

Κίνα Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

    Resently, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον έπαινο των στην εγχώρια αγορά και ξένων πελατών με την τέλεια pre-sales, πωλήσεων και μεταπωλήσεων υπηρεσία. Η επιχείρησή μας επιμένει στην τεχνική καινοτομία, πληρώνει τη πολλή προσοχή στην ποιοτική διαχείριση, βελτιώνει συνεχώς το επίπεδο εξυπηρέτησης και πραγματοποιεί την αποδοτική ανάπτυξη της επιχείρησης της επιχείρησης.

 

Κίνα Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ακολουθώντας μια τέλεια κυριότητα και επιτυγχάνοντας την επιτυχία με την ειλικρίνεια

Το εργοστάσιό μας:

Το εργοστάσιο βρίσκεται σε Zhuzhou Hunan. Κάθε προϊόν θα διατεθεί από τον επαγγελματικό προηγμένο εξοπλισμό σύμφωνα με κάθε έντυπο διάταξης, και υπάρχει πολύ άτομο σταδιοδρομίας που εποπτεύει την κατάσταση των πειρών προϊόντων momently.the έχει λειτουργήσει περισσότερο από 40 επεξεργαμένος τις μηχανές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες παραγωγής.

 

Κίνα Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

CWho εξυπηρετούμε:

Τα προϊόντα πωλούν καλά στην Κίνα και εξάγονται σε περισσότερες από δέκα χώρες και περιοχές όπως η Ευρώπη, η Αμερική και η Νοτιοανατολική Ασία.

 

Κίνα Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Η εμπορική έκθεση μας:

 

Κίνα Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhuzhou HGtool Tungsten Carbide Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Zhou

Τηλ.:: +8613973392040

Φαξ: 86-731-28487050

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)